Over Ons

Waarom? Omdat we geloven dat goed en gezond leven heel relaxed en eenvoudig kan zijn, en er teveel onzin wordt verteld die het ingewikkeld maakt. We vinden schrijven leuk, houden van eten en weten een beetje over gezondheid, dus schrijven we over wat er over tafel gaat en waarom je mensen soms over tafel wilt trekken. Of zoals de POTUS het zou zeggen:”We’re very highly educated, we know words, we have the best words!”

Rutger Top is geïnteresseerd in het goede leven, en in hoe we met z’n allen tot ons honderdste energiek door het leven kunnen gaan. Na een academische ontdekkingstocht via allerlei studies over gezondheid, heeft hij z’n Master of Health Science en werkt nu aan gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Hij eet het liefst heel dun gesneden Iberico-ham met pan tostado met een glas rode wijn ergens in een Spaans barretje.

Rob van Kruijsdijk is een ware kookfanaat en altijd gepassioneerd met eten bezig. Tijdens zijn promotieonderzoek heeft hij zich onder andere bezig gehouden met de relatie tussen overgewicht en kanker. Gedreven door de gezondheidseffecten van voeding die hij als internist in opleiding dagelijks tegenkomt, is hij altijd op zoek naar hoe we zo gezond, maar vooral ook zo lekker mogelijk kunnen eten. Via Instagram is te volgen wat hij Rutger en andere vrienden en familie voorschotelt.

Advertenties